Arte Martiale

Prin practicarea de arte martiale cu mana goala sau cu arme se poliseaza :
Gandirea: dezvoltarea proceselor de gandire.
Atentia: cunostintele acumulate fara atentie sunt inutile.
Simturile: educarea simturilor si pastrarea lor nealterata.
Constientizarea mediului: intelegerea contextului in care te afli.
Planul: gasirea solutiei/ilor pentru a iesi din situatia de risc.
Actiunea: depasirea blocajelor psiho-somatice si abilitatea de a actiona.
Dezvoltare Personala

Depasirea temerilor de a relationa cu oameni noi, intelegerea diferentei intre frica imaginara si ce a reala. Practicarea de tehnici si exercitii martiale, dezvoltarea gandirii pentru a iesi din situatii de risc.
Scaderea nivelului de stres si cresterea nivelului de relaxare prin: tehnici de respiratie, exercitii psihologice, oferirea un cadru de relaxare (in mijlocul naturii sau in jungle urbana).
Spritualitate Vindecare

Ascutirea/ limpezirea mintii si simturilor, intarirea spiritului, claritate mentala prin legarea respiratiei, concentrari mentale, coordonari motrice ca un intreg, recuperare psiho-motorie.
Seminarii impartite pe module ce au ca scop reamintirea respiratie naturale si linistirea mintii.
Sedinte de kinetoterapie si masaj imbinate cu exercitii de recuperare.
Cursuri supravietuire. Drumetii montane.

Supravietuirea este un concept complex ce trebuie privit sub mai multe aspecte : personal, familial, de grup, national, cultural, economic, urban, in natura, etc.
Orasele mari au ajuns sa fie recunoscute pentru : poluare( fonica, chimica,), aglomerare, violenta, trafic rutier haotic, transport public sufocat, spatiu personal insuficient; aceste probleme au condus la cresterea agresivitatii, a conflictelor si problemelor de relationare.
Omul modern este fortat sa supravietuiasca in aceasta jungla fara a avea cunostintele necesare menite sa-I usureze traiul si sa-si protejeze familia.